Select Page

Rješenja

O nama

ISO_logoSekom d.o.o. je tvrtka osnovana 1991. godine. Tvrtka se bavi projektiranjem i izvođenjem složenih informacijskih sustava temeljenih na naprednim informacijskim tehnologijama.

Tvrtka djeluje ne samo na području Hrvatske, već i Slovenije, Bosne i Hercegovine , Austrije i Njemačke. Velika pozornost posvećuje se zaposlenicima koji se neprestano usavršavaju radi stjecanja najnovijih znanja i vještina.

Sekom pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, izgradnje informacijskih sustava i održavanja. Oslanjajući se na vrhunske svjetske tehnologije isporučujemo cjelovito rješenje informacijsko komunikacijskih sustava, složenih aplikativnih rješenja te rješenja sa područja automatike.

Naša najvažnija zadaća je zadovoljan klijent pri čemu se trudimo da pružimo maksimalnu sigurnost korisnicima i ostvarimo dugoročno partnerstvo.

tokheim_logoKako bi korisnicima pružili što bolju uslugu uveli smo sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 koji je potvrdila i švicarska certifikacijska kuća SGS za područje oblikovanja, razvoja, implementacije i podrške informacijskih sustava.

Sekom d.o.o. je dugogodišnji partner najvećeg svjetskog proizvođača opreme za benzinske postaje Tokheim. Široka paleta Tokheim proizvoda, izrađenih prema najvišim standardima i komponentama najveće kvalitete u benzinskoj industriji, osigurava dugi životni vijek uređaja i isplativu investiciju.

Klijenti i partneri

Tokheim partner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekom d. o. o.

Palinovečka 27

Zagreb, Croatia

00385 1 3775 370

sekom@sekom.hr

 

Životopis: (max 5MB; PDF)

Molba: (max 5MB; PDF)